Fillers Enschede

Ben je op zoek naar een beauty- of schoonheidssalon voor fillers in Enschede? Op deze pagina vind je informatie over de behandeling die wordt uitgevoerd door Salon Velvet.
Afspraak maken

Fillers

Gladde en volle lippen
100% veilig
Geen blauwe plekken en bultjes
Geen massage nodig na de behandeling
Salon Velvet gebruikt een unieke, 100% veilige en biologische filler met een drievoudige werking. Deze lipfiller is uniek, omdat het je lippen zowel voller maakt als hydrateert en ook de lijntjes rond de mond glad zal strijken.

Wij gebruiken een hyaluronpen. Anders dan een meso gun, is deze hyaluronpen veilig en efficiënt. Je krijgt geen bultjes en/of blauwe plekken. Na de behandeling kun je dus gelijk verder met jouw dagelijkse leven

De filler is geschikt voor iedereen. Of je nu voor een natuurlijke of volle look wilt gaan, met deze hyaluronzuurfiller is het beide mogelijk. Dezelfde fillers gebruiken wij ook om rimpels mee op te vullen. In combinatie met de Plasma lift kun je vaarwel zeggen tegen rokerslijntjes, neuslippenplooi en kraaienpootjes.
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram