Wenkbrauwen behandelen Enschede

Ben je op zoek naar een beauty- of schoonheidssalon voor wenkbrauwbehandelingen, zoals een brow treatment of henna brow treatment, in Enschede? Op deze pagina vind je informatie over de behandelingen die worden uitgevoerd door Salon Velvet.
Afspraak maken

Brow treatment

Verzorgde wenkbrauwen
Efficient
Pijnloos
Wat is een Brow treatment? Bij een brow treatment gaan we shapen (in model brengen), waxen, epileren en verven.

Omdat veel klanten bang zijn dat er té veel haartjes worden weggehaald, laten wij altijd eerst zien hoeveel haartjes wij willen verwijderen. Hierdoor wordt er nooit té veel verwijderd en gaat de klant de deur uit met een frisse en strakke look!

Wij gebruiken biologische, vegan wax speciaal voor de gevoelige huid.
Afspraak maken

Henna brow treatment

Frisse en strakke look
Blijft tot wel 6 weken op de haartjes zitten
Blijft tot wel 3 weken op de huid zitten
Wat is een Henna brow treatment? In principe is een Henna brow treatment niet anders dan de reguliere Brow treatment. Het enige verschil is de soort verf die er gebruikt wordt. Bij de reguliere Brow treatment wordt er normale wenkbrauwverf gebruikt, bij de Henna brow treatment gebruiken we hennaverf. Hennaverf zorgt voor een vollere wenkbrauw-look dan dat de normale verf zal doen. Dit komt doordat de henna verf ook goed op de huid blijft zitten; de normale verf zal alleen pakken op de wenkbrauwharen en niet op de huid zelf. Ideaal voor als je zelf geen volle wenkbrauwen hebt!

We bieden in de salon verschillende kleuren aan, zodat er altijd een kleur tussen zit die bij jou past. We hebben een aantal koele tinten: black, dark chesnut, dark blonde en een aantal warme kleuren: medium chesnut, brown en medium blonde.

Weet u niet goed welke kleur u moet kiezen? Geen probleem!  De wenkbrauw specialist kan u hierover een passend advies geven.
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram