Paraffinebehandeling Enschede

Ben je op zoek naar een beauty- of schoonheidssalon voor een paraffinebehandeling? Op deze pagina vind je informatie over de behandeling die wordt uitgevoerd door Salon Velvet.
Afspraak maken

Paraffinebehandeling

Zijdezachte handen en/of voeten
Direct zicht- en voelbaar resultaat
Vermindert ontstekingen aan de gewrichten
Vermindert zwellingen in je spieren
Verbetering van de bloedcirculatie
Last van droge handen? Voelen ze wat schraal of ruw aan? Ook je handen verdienen soms wat extra aandacht. Bij Salon Velvet kun je terecht voor een heerlijke paraffinebehandeling voor je handen en/of voeten.

We horen je nu denken: "Wat is een paraffinebehandeling?". We zullen het even uitleggen. De handen worden als eerst gereinigd met een desinfecterende zeep. Daarna gaan we dode huidcellen verwijderen door middel van een peeling. Na de peeling worden je handen voorzien van een hydraterende olie en worden ze met een luxe crème ingemasseerd. Vervolgens worden de handen één voor één in een warm paraffinebad gedompeld en met plastic afgedekt. Daarna worden ze in lekkere badstoffen handschoenen gestopt, om de warmte te behouden. Na ca. 15 minuten intrekken, wordt de paraffine verwijderd en voelen je handen weer super zacht en smooth aan!

Na de behandeling zie en voel je direct resultaat. De handen zijn gereinigd en gehydrateerd maar ook elastischer. Door de paraffine zijn afvalstoffen verwijderd en is de doorbloeding gestimuleerd.
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram