Wimperextensions Enschede

Ben je op zoek naar een beauty- of schoonheidssalon voor wimperbehandelingen, zoals wimperextensions, in Enschede? Op deze pagina vind je informatie over de behandelingen die worden uitgevoerd door Salon Velvet.
Afspraak maken

One by one wimperextensions

Een mooie natuurlijke look
Geen mascara nodig
Efficient
Wil je wimperextensions en houd je van een natuurlijke look? Dan kun je het beste kiezen voor een nieuwe set One by one!

Wimperextensions worden door middel van een one by one techniek gezet. Dat houdt in dat er op één natuurlijke wimper, één extensions wordt geplaatst, wat zorgt voor een mooie natuurlijke look.

Elk oog bevat gemiddeld 100 wimpers. Als je voor de one by one wimperextensions kiest, dan zullen we niet meer wimperextensions plaatsen dan het aantal natuurlijke wimpers dat je hebt.
Afspraak maken

Volume wimperextensions

Prachtige volle look
Wimperkrultang is overbodig
Ideaal als je zelf niet zoveel wimpers hebt
Wilt je wimperextensiosn als middel tot een volle look? Kies dan voor de volume lashes.

In plaats van de One by one techniek, waarbij wij 1 wimperextension per natuurlijke wimper plaatsen, plaatsen wij met deze techniek ongeveer 2/5 extensions per wimper plaatsen. Wij gebruiken hiervoor diep zwarte wimperextensions met een mooie krul waardoor we een prachtige volle look creeren.
Afspraak maken

Mega volume wimperextensions

Glamerous look met wow-effect
Extreem zachte en lichte wimperextensions
Fluffy
Wil je een volle tot mega volle look? Kies dan voor de Russian volume! Dit is een speciale volume techniek die toegepast wordt voor een mooie volle set. De wimperextensions zijn licht, fluffly en geven een wauw-effect.

Bij deze techniek worden ultra dunne en lichte extensions gebruikt. Op die manier is het mogelijk om een volle set te plaatsen, zonder dat er schade wordt toegebracht aan de eigen wimpers. Deze techniek eist ervaring en is niet weggelegd voor een beginnend wimperspecialist.
Afspraak maken

Wimperextensions verwijderen

Pijnloos
Geen schade aan je eigen wimpers
Veilige producten
Wil je stoppen met je wimperextensions? Dat kan! Zorg er altijd voor dat de wimpersextensions door een ervaren wimperspecialist verwijderd worden. Als je de wimperextensions niet op de juiste manier laat verwijderen, kan dit erg schadelijk zijn voor de eigen wimpers.

Wij werken uitsluitend met veilige producten. Voor het verwijderen van de extensions gebruiken wij een speciale lash remover. Deze remover zorgt ervoor dat de wimperextensionlijm binnen ca. 15 minuten zacht genoeg wordt, zodat de extensions vanzelf loslaat. Dit is de meest veilige en pijnloze techniek die kan worden toegepast.

Nadat de extensions verwijderd zijn is het belangrijk om je wimpers rust te gunnen, voordat je aan een nieuwe behandeling begint.
Afspraak maken

Wimperlift

Natuurlijk
Tot 8 weken zichtbaar
Verven ook mogelijk
Een lash of wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers of wimperextensions aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Met deze pads worden alle wimperhaartjes behandeld.

Het resultaat blijft gemiddeld tot 8 weken zichtbaar. Het mogelijk om bij deze behandeling de eigen wimpers zwart te verven, zodat mascara niet meer nodig zal zijn.
Afspraak maken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram